Reinder Brandsma En We Here Fryslân Zetten Basketball Op De Kaart

Jordan Van De Wâlden (foto: 15)

Een bijzonder seizoen met een vroegtijdig einde van de competitie, maar met een prachtig slotakkoord. De versoepeling van de corona maatregelen stelt HBV Hornets uit Hurdegaryp in staat om in de buitenlucht te sporten. Terug naar waar basketball groot is geworden, in de buitenlucht. 

Op woensdag 3 juni tussen 18:00 en 19:45 wordt dit kracht bijgezet door een heuse “open air” basketball clinic van Reinder Brandsma (Aris Leeuwarden). Brandsma is ambassadeur van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland. Brandsma gaat met een grote groep enthousiaste jeugdige basketballers aan de slag. 

Deze clinic wordt mede mogelijk gemaakt door WE Here Fryslân en Aris Leeuwarden. Samen spannen zij zich in om met de Friese verenigingen basketball op de kaart te zetten. Rond 18:45 wordt dit bekrachtigd met het plaatsen van een handtekening van de HBV Hornets onder de deelname aan WE Here Fryslân. 

Voor de jeugdige sporters zijn de corona maatregelen versoepeld. Voor volwassenen gelden de regels nog wel.

Gepubliceerd door Johan Span

Underweis - Interviews - Sport - Onderweg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: