Deur De Oldehovedag Staat Nog Steeds Open

Voorzitter Karel Nijman. Klik op de krans.

Na de verruiming van de buitensport activiteiten mogen jongeren tot en met 18 jaar vanaf 1 juni weer georganiseerd buiten sporten zonder afstandsbeperking. LKC voorzitter Karel Nijman houdt de deur nog steeds op een kier voor de geplande Oldehovedag op 20 september.

‘NOC*NSF heeft 29 mei een aangepast sportprotocol gedeeld waar de versoepelingen zoals door de overheid besloten zijn meegenomen’. Dat betekent dat vanaf maandag 1 juni jongeren tem 18 jaar met inachtneming van hygiëne maatregelen zonder afstandsbeperking weer buiten mogen sporten en in competitieverband. De Koninklijke Nederlandse Kaats Bond (KNKB) heeft alle relevante wijzigingen verwerkt in kaatsprotocol en sportprotocol. Zie: https://www.knkb.nl/ Protocol verantwoord kaatsen

Deur Kaatsklassieker De Oldehovedag staat nog open

LKC voorzitter Karel Nijman houdt de deur nog steeds op een kier voor de geplande Oldehovedag op 20 september. “Wij zitten woensdag weer bij elkaar als bestuur en hij (De Oldehovedag op 20 september) staat gewoon nog open bij ons. In principe gaat hij gewoon door. Dat hebben wij ook met de Bond zo doorgesproken maar in wat voor vorm weten wij niet”.

OKK Beetgum organiseert dit seizoen geen Van Aismadagen.

Gepubliceerd door Johan Span

Underweis - Interviews - Sport - Onderweg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: