Aris Leeuwarden En Coach Ferried Naciri Nog Even In De Wachtkamer

Gesprek met Ferried Naciri: klik op JAKO.

Aris Leeuwarden en coach Ferried Naciri hebben beiden de intentie uitgesproken ook volgend seizoen de samenwerking te willen verlengen. Het ondertekenen van een nieuw contract laat voorlopig nog even op zich wachten.

Aris Leeuwarden had onder leiding van de Belgische coach Ferried Naciri, samen met een nieuwe technische staf bij de Friezen, een door pech achtervolgde uiterst slechte seizoenstart. Binnen het hagelnieuwe team raakten de ‘sterspelers’ geblesseerd en play off deelname verdween ver achter de horizon. Op het moment dat de ziekenboeg eind vorig jaar leeg raakte, kreeg coach Naciri zijn team begin dit jaar op de rails. Er gloorde weer licht vanachter de horizon. Hoogtepunt was echter het bereiken van de bekerfinale tegen Donar Groningen. Het corona virus deed echter de competitie voortijdig beëindigen en ook de bekerfinale werd niet gespeeld.

Binnen Aris Leeuwarden wordt ‘achter de schermen druk gewerkt’ aan het komende seizoen. Naar buiten toe is het echter met weinig informatie erg rustig. Zowel het bestuur van Aris Leeuwarden als ook coach Naciri hebben eerder wel uitgesproken ook komend seizoen de samenwerking te willen verlengen. Hoewel de maatregelen van de regering steeds verder worden versoepeld is toekomst van de (competitie)binnensport nog steeds onzeker. Dat geld dus ook voor de DBL-competitie. Het ondertekenen van een nieuw contract tussen de Friese basketbal club en coach Ferried Naciri laat voorlopig dus ook nog even op zich wachten.

Gepubliceerd door Johan Span

Underweis - Interviews - Sport - Onderweg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: