Zaterdag Meer Toeschouwers Bij Opening Kaatsseizoen

Zaterdag wordt het kaatsseizoen voor de dames en heren hoofdklassers geopend in Morra bij K.V. Warber Bliuwe. Voorzitter Bouwe Stiemsma heeft alle vertrouwen in een goed verloop van de wedstrijd. Er mogen meer toeschouwers aanwezig zijn dan de eerder aangegeven 250 personen. Om die reden wordt iedereen bij de ingang geregistreerd en krijgt een plek toegewezen.

Voorzitter Bouwe Stiensma. Klik op wedstijd terrein Warber Bliuwe.

Vanaf de eerste toeschouwer moet er geregistreerd worden en wordt een plek aangewezen waar hij of zij mag plaats nemen. Het bestuur heeft daarvoor speciale ‘corona coördinatoren’ aangesteld die toezicht gaan houden op de 1.50m regel. “Als deze niet meer kan worden gehandhaafd en het veld vol raakt wordt daar uiteindelijk een halt aan geroepen”.

Gepubliceerd door Johan Span

Underweis - Interviews - Sport - Onderweg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: