Voorlopige KNKB Wedstijdagenda tem 19 juli

Audio: Klik op KNKB logo

De KNKB heeft voor de komende twee weken de wedstrijdlijst compleet voor zowel de dames -als ook de heren hoofdklasse. Het wedstrijd verloop, op twee velden, van zaterdag in Morra Lioessens kan bepalend zijn voor het invullen van de verdere agenda. Dinsdag komen de kaatsverenigingen bijeen voor een ‘informatiebijeenkomst’ in Bloemketerp.

Er is in overleg met de gemeente geen maximum aantal aan toeschouwers vastgesteld. Wel blijft de 1.50 m afstand regeling daarbij van toepassing. De vereniging hoopt daarbij op de medewerking van de toeschouwers.

Gepubliceerd door Johan Span

Underweis - Interviews - Sport - Onderweg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: