Sander Arends start nieuwe seizoen in Australië

Sander Arends begint het seizoen volgende week op het met $ 162,480, – +H gedoteerd Challenger in Australië. Met Cheng Peng Hsieh uit Taiwan bereidt de Leeuwarder proftennisser zich voor op het Grand Slam Toernooi Australian Open in Melbourne.

Met de Taiwanees (ATP 72) hoopt het LTV De Bontekoe-lid (ATP 68) zich voor het Australian Open, dat op 20 januari van start gaat, te plaatsen. Op het Challenger in Australië zijn Arends en Peng Hsieh tweede geplaatst. Na een lange reis met zijn begeleider Stefan Bodde (trainer-coach-fysiotherapeut) naar Canberra, moest de weg vervolgd worden omdat er in Canberra niet gespeeld kon worden. Wegens de bosbranden was het toernooi verplaatst naar het ruim 600 kilometer verderop gelegen Bendigo. Inmiddels zijn de twee Friezen na een lange autoreis van bijna 1500 kilometer op de plaats van bestemming aangekomen. Een week later wordt er in Bendigo nog een toernooi gespeeld. Bendigo ligt ruim 150 kilometer van Melbourne.

Een week later wordt er in Bendigo nog een toernooi gespeeld. Bendigo ligt ruim 150 kilometer van Melbourne.

Reis met hindernissen voor Sander Arends

Gepubliceerd door Johan Span

Underweis - Interviews - Sport - Onderweg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: