Theo Joosten Nieuwe Voorzitter Aris Leeuwarden.

Dinsdag 27 september 2022 droeg Aris voorzitter Rudolf Knegtering van Stichting Topbasketbal Friesland de voorzittershamer over aan Theo Joosten. Joosten is een ras bestuurder en heeft naast voorzitter van de afdeling Friesland van het CDA op allerlei vlakken nog vele andere bestuursfuncties.
Midden jaren ‘70 kwam de in Zuiderburen wonende Theo Joosten voor het eerst in contact met basketbal. Als leerkracht op een basisschool in Eelde/Paterswolde werd Joosten in 1975 voorzitter van de pas opgerichte basketbalclub Exercitia. Na de verhuizing naar Leeuwarden werd Joosten in 2005 voorzitter van de vereniging Aris.
Daarnaast, vanaf 2000, was Joosten ook betrokken bij de oprichting van de Stichting Topbasketbal Friesland welke onder de naam Aris Leeuwarden uitkomt in de BNX-League. Ook smeed hij met een werkgroep de verenigingen Aris en De Groene Ster samen tot een vereniging. |
Als de gezondheid het toelaat hoopt Joosten de Aris voorzittershamer nog vele jaren te dragen.

Klik op de foto voor kennismaking

Klik Op De Foto

Gepubliceerd door Johan Span

Underweis - Interviews - Sport - Onderweg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: