Afscheid Aris Coach Ferried Naciri

Na een evaluatie gesprek met de technische staf van Aris Leeuwarden heeft coach Ferried Naciri aangegeven zijn contract niet te verlengen. Na twee jaar Friesland keert Aris hoofd coach Naciri terug naar België. Ik sprak de aimabele 32-jarige Belgische coach zaterdag naast het parkeerterrein van zijn appartementen complex.

Klik op de basket voor een afscheid gesprek

Het seizoen eindigde voor Aris Leeuwarden abrupt door het heersende corona virus. Nadat eerst een speler was geïnfecteerd, greep het virus binnen de selectie om zich heen en besmette meerdere spelers. Coach Ferried Naciri bleef negatief getest, maar moest daarna wel een week lang in quarantaine. Na een corona proef gesprek naast het parkeerterrein van zijn appartementen complex, nam ik zaterdag afscheid van de aimabele Belgische Head Coach van Aris Leeuwarden.

Zondagavond keert Ferried Naciri terug naar België om later in mei nog even een keer ‘na te babbelen’.

Gepubliceerd door Johan Span

Underweis - Interviews - Sport - Onderweg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: