Patrick Frimpong Geeft Training Als Mental Coach *Voor Topsporters

Patrick Frimpong heeft als oud profbasketbal speler -en als bestuurder bij Aris Leeuwarden de nodige ervaring opgedaan. Deze sportfanaat heeft zich verdiept in het fysieke spel en het mentale aspect in de topsport. Als Mental Coach geeft Frimpong mentale training aan (top)sporters.

Klik op basketbal.

Patrick Frimpong kwam in 2016-2017 terug bij profbasketbal bij Aris Leeuwarden. Eerder speelde Frimpong in het seizoen 2008-2009 ook al voor de Friese basketbalclub. De 33-jarige en 2.06 cm boomlange forward center trad na zijn actieve sportcarrière toe tot het bestuur van de Friese basketbalclub. Met in portefeuille technische en commerciële zaken nam Frimpong na twee jaar afscheid. Naast zijn werkzaamheden als consultant, heeft Frimpong een eigen bedrijf als Mental coach en helpt in mentale begeleiding/training voor topsporters: www.topsportbrein.nl.

Gepubliceerd door Johan Span

Underweis - Interviews - Sport - Onderweg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: