Bruinsma, Monfils En Siegersma winnen VF In Burgwerd

‘De grote kaatsverenigingen’ in Arum, Witmarsum en Franeker gooiden de handdoek in de ring om een kaatswedstrijd voor hoofdklassers te organiseren. ‘Stichting Keet in Burchwert’ pakte de handschoen op en vulde het ontstane gat. Stichting Keet, onder voorzitterschap van Thys Strikwerda, organiseert normaal een wilde kaatspartij.

Stichting De Keet voorzitter Thys Strikwerda: Klik op rode klep.

Anna-Brecht Bruinsma, Anne Monfils en Harmke Siegersma waren de verrassende winnaars van de allereerste vrije formatie wedstrijd in Burgwerd. Het was een meer dan verdiende overwinning. Zowel de winnaars van Morra Lioessens, trio Ilse Tuinenga Margriet Bakker, Sjanet Wijnia, als ook de winnaars van Sint Anna, trio Nynke Sijbrandij, Manon Scheepstra, Marrit Zeinstra werden verslagen.

Wedstrijdverslag. Klik op Friese vlag.
Volgend jaar aflevering 10 van De Keet Partij. Klik.

Gepubliceerd door Johan Span

Underweis - Interviews - Sport - Onderweg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: