Hoofdbestuur KNKB Houdt De Moed Er In

Van de resterende 17 hoofdklasse partijen bij de heren op de agenda tot einde seizoen gaan er na de vele afzeggingen vooralsnog nog slechts zes door. Morra Lioessens (11-7), Bolsward (12-7), Leeuwarden (19-7 en 20-9), Pingjum 6-9) en Marsum (13-9) blijven op de agenda.

KNKB voorzitter Wigle Sinnema. Klik op de telegraf.

Voorzitter Karel Nijman: “Wij hebben de evaluatie besproken van afgelopen week. Wat wij mooi vonden is het plezier wat wij zagen in de ogen van de kaatsers. De ontspanning en de gezonde strijd. We hebben het kunnen bolwerken met 250 man. We hadden organisatorisch bestuur technisch wat problemen maar die zijn we ook aan het tackelen. Al met al zien wij geen enkele reden de Rengersdag op 19 juli niet door te laten gaan”.

Audio klik op LKC shirt

Gepubliceerd door Johan Span

Underweis - Interviews - Sport - Onderweg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: