Kaatszondag OG Huizum en LKC Sonnenborgh

LKC gaf op sportpark Sonnenborgh met een trainingswedstrijd voor hoofdklassers de aftrap voor het officiële kaatsseizoen welke volgend weekend van start gaat. Een gesprek met LKC voorzitter Karel Nijman.

Klik op witte pet.

Trio Van der Bos wint:

Gert Anne van der Bos, Taeke Triemstra en Tjisse Steenstra wisten hun twee partijen vrij eenvoudig te winnen. In de finale werd trio Menno van Zwieten, Renze Hiemstra en Hans Wassenaar met 5-3 6-0 verslagen. De derde prijs was voor partuur Enno Kingma, Kees van der Schoot, Erwin Zijlstra pakten de derde prijs door Bauke Triemstra, Hendrik Kootstra en Sjoerd de Jong met 5-1 6-4 te verslaan.

Taeke Triemstra, de nummer drie op de ranglijst aller tijden, gaat op jacht naar de koppositie. Op dit moment staat de 37-jarige Sint Jabuurster (790 pnt.) nog 95 punten achter vaandeldrager Piet Jetse Faber (885 pnt.) en 86 punten punten op de legendarische nummer twee: Hotze Schuil (876 punten).

Taeke Triemstra. Klik op Puur Passie

Op sportpark Nijlân organiseerde OG Huizum zondag 5 juli zijn jaarlijkse Huizumer Slager Partij. Een gesprek met OG Huizum voorzitter Johannes Dijkstra.

Johannes Dijkstra. Klik op groene bomen.

Gepubliceerd door Johan Span

Underweis - Interviews - Sport - Onderweg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: