Corona Virus Legt Sociaal Leven Plat

Niet alleen alle sportwedstrijden in competitieverband zijn gecanceld tot 31 maart. Ook wordt er voorlopig niet meer getraind. Vele culturele evenementen zijn eveneens tot nader orde afgelast. Dit naar aanleiding van het regeringsbesluit welke donderdag 12 maart is afgekondigd. In Leeuwarden zijn de zwembaden en de sporthallen inmiddels ook gesloten. De maatregelen gelde in ieder geval tot 1 april.

Klik op Virus.

Ook op de Hoge scholen en Universiteiten wordt er geen college meer gegeven. Onderwijsactiviteiten en tentamens zijn eveneens uitgesteld. Basis scholen blijven tot nader orde wel open. Kinderen die klachten hebben wordt geadviseerd thuis te blijven.

Gepubliceerd door Johan Span

Underweis - Interviews - Sport - Onderweg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: