Goudhaantje Torben Tönjann Schiet Aris Naar Bekerfinale

De 26-jarige Torben Tönjann zette zaterdagavond het Kalverdome in Leeuwarden in vuur en vlam door het team van coach Ferried Naciri naar de finale van de Basketball Cup te schieten. Met een tweetje en een drietje in de laatste 50 sec. was Tönjann zaterdag het goudhaantje bij Aris Leeuwarden. Bij een achterstand van 62-66, en met nog 30 sec. op de klok, werd het door coach Naciri uitgestippelde plan tijdens de time-out perfect uitgevoerd. Bjorn de Vries moest vanaf de zijkant een lange pass op Tönjann geven. Sjoerd Koopmans stond klaar om de driepunter binnen te schieten maar ‘die kwam vast te staan’. Met een snelle pass terug op Tönjann ging de 203 cm lange Forward omhoog en knalde Aris Leeuwarden richting MartiniPlaza.

De bekerfinale wordt op zondag 29 maart gespeeld tegen Donar Groningen.

Klik op foto voor interview Torben Tönjann

Gepubliceerd door Johan Span

Underweis - Interviews - Sport - Onderweg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: